Klantenservice

Bekijk onze nieuwe catalogi

De nieuwe catalogi

Heeft u onze nieuwe catalogi al gezien? Speciaal voor uw basisschool en/of kinderopvangorganisatie heeft Marsival/Duboccage twee extra dikke Didactiek en Meubilair catalogi uitgebracht. In maart brengen wij nóg een extra catalogus uit, speciaal voor creatief materiaal en kantoorbenodigdheden.

Passie voor onderwijs - de nieuwe didactiek catalogus

Bij marsival-duboccage geloven we in samenwerken en in het delen van onze passie. kinderen groeien binnen scholen, kinderopvangcentra en welzijnsinstanties al bijna 70 jaar met behulp van onze spullen. maar ook wij groeien continu.Ons aanbod van didactische materialen is enorm gegroeid, en in deze catalogus vindt u meer dan 7.000 didactische artikelen terug. Hiermee willen we iedereen die zich bezighoudt met de zorg, het welzijn en de ontwikkeling van kinderen inspireren.

>Aanvragen
>Online bekijken

Inrichting gestoeld op visie - de nieuwe meubilair catalogus

Wij hebben verstand van de ontwikkeling van kinderen. Dat mag ook wel, met meer dan 100 jaar ervaring. We hebben ook verstand van inrichting. Die combinatie maakt ons de ideale partner als het gaat om het inrichten van uw school of kinderopvangorganisatie. Een inrichting als verlengstukvan uw onderwijsvisie die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Dat doen we met een inrichtingsvoorstel gestoeld op uw visie. Maar dat doen we ook door een compleet assortiment aan te bieden, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En daar staan we helemaal achter, getuige onze zekerheden waar u altijd op kunt rekenen. Lees alles over deze zekerheden en bekijk alle inspirerende referentieprojecten in onze nieuwe, extra dikke, Meubilair catalogus.

>Aanvragen
>Online bekijken

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Servicegericht team
  • Laagste prijsgarantie
  • Zeer ruim assortiment met oog voor kwaliteit